Loomade varjupaigale tehti pommiähvardus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassid Viljandi loomade varjupaigas
Kassid Viljandi loomade varjupaigas Foto: MERILY SMIDT/SAKALA

Eile sai politsei teate, et Viljandi vallas Mustivere külas on loomade varjupaigale tehtud pommiähvardus. Teate peale tõttasid Tartust kohale demineerijad.

Varjupaikade mittetulundusühingu juhataja Triinu Priks tähendas, et telefonikõne tuli eile kella viie paiku õhtupoolikul. Järgnesid kõik tavalised protseduurid, mida ilmselt sellises olukorras tehakse. 

«Midagi evakueerida ei olnud. Kella viiest lõpeb tööpäev ja inimesi seal ei olnud,» lausus ta ja ütles, et loomi evakueerima ei hakatud. Ta märkis, et ähvardus suuremat ärevust ei tekitanud. «Me tegelikult ei arvanud, et keegi on tõesti pommi varjupaika pannud, vaid uskusime, et see on kellegi pahatahtlik nali,» lausus ta.  

Demineerijad tuvastasidki, et hoones midagi kahtlast ei ole ning kellegi elu või tervis ohus pole.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul selgitasid politseinikud välja ähvarduse teinud isiku, kes tabati Tartus ja peeti kahtlustatavana kinni.

Täna jätkub Viljandi kodutute loomade varjupaigas tavaline tööpäeva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles