Reformierakond vangerdab: Jents läheb, Tuula tuleb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui Tauno Tuula (paremal) naaseb volikogu liikmena kohalikku poliitikasse, on Kalle Jents otsustanud aja maha võtta.
Samal ajal kui Tauno Tuula (paremal) naaseb volikogu liikmena kohalikku poliitikasse, on Kalle Jents otsustanud aja maha võtta. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavolikogu Reformierakonna saadikurühma koosseisus tehakse sel nädalal mitu muudatust. Kõige tähelepanuväärsemateks neist võib pidada äsja volikogu esimeheks saada ihanud Kalle Jentsi lahkumist ning talvel tüliga linnavalitsuse liikme kohalt taandunud Tauno Tuula naasmist.

Eri rollides hulk aastaid Viljandi juhtimises osalenud Tuula otsustas jaanuaris paljuski oma parteikaaslaste survel linnavalitsuse liikme kohalt tagasi astuda. Nimelt oli ootamatult saanud teatavaks, et tal on perekondlik seos Paalalinnas Näituse tänaval ohtralt vaidlusi tekitanud detailplaneeringuga. Tuula ise polnud seda varem ajakirjandusele ja kolleegidele tunnistanud, ehkki oli raekojas osalenud selleteemalistes aruteludes.

Toona leidsid mõned autoriteetsed kohalikud reformierakondlased, et Tuulal oleks õige 2017. aasta sügisel peetavate valimisteni omavalitsuse juhtorganitest kõrvale jääda ning naasta alles siis, kui valijad on tema tegevusele saanud uuesti hinnangu anda. Esialgu jättiski Tuula volikogus, kuhu ta 2013. aastal oma nimekirja ühe tugevama kandidaadina oli valitud, volitused taastamata, ent nüüd on ta ümber mõelnud ja asub homme saadikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles