Juhtkiri. Edasi-tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

​Kaheksaliikmelise Viljandi linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni koosseisus on praegu poliitik, kes kolme aasta tagustel valimistel oli oma nimekirjas häälte arvu poolest 16. Liikumine just selles fraktsioonis on olnud vilgas.

Iseenesest pole see ülemäära üllatav, sest ka varasematel valimisperioodidel on liiklus volikogulaste laua taga olnud päris kiire ning liikmeid on vahetunud kõigil erakondadel. Tundub, et valimiste eel tekkinud tuhin linna asju ajada ja elu korraldada läheb paari aastaga lihtsalt üle.

Ka volikogude komisjonid, kus justkui tuleks ära teha kõige suurem töö, vajuvad aja jooksul kokku. Nüüdseks on täiesti tavapärane, et hulk selliseid koosolekuid peetakse e-kirja teel, arutatakse vaid volikogu päevakorras olevaid eelnõusid ja need kinnitatakse ühtegi lisaküsimust või ettepanekut esitamata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles