Südalinna vanast puidutöökojast said moodsad elamispinnad

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärlini tegevdirektor Enno Pikkpõld (vasakul) andis Laur Kivistikule eile üle Tartu tänava maja, millest saab üürikodu neljale leibkonnale. Selle taha kerkib veel neli üürimajakest.
Pärlini tegevdirektor Enno Pikkpõld (vasakul) andis Laur Kivistikule eile üle Tartu tänava maja, millest saab üürikodu neljale leibkonnale. Selle taha kerkib veel neli üürimajakest. Foto: Elmo Riig

​Eile lõi kinnisvaraettevõtja Laur Kivistik käed aktsiaseltsi Pärlin tegevdirektori Enno Pikkpõlluga, sest Viljandi südalinnas sai valmis nelja üürikorteriga maja, mis on esimene linnuke ettevõtjale kuuluval Tartu ja Posti tänava vahel laiuval suurel kinnistul.

Viljandist pärit ning enamasti Tallinnas äripindu arendav ja haldav Laur Kivistik ütles, et esimese objektiga on nüüd ühel pool – korteritesse tuleb vaid elanikud sisse panna.

Kuigi Kivistik pole endisesse puidutöökotta ehitatud üüripindadele veel avalikult reklaami teinud, on kahel esimese korruse korteril soovijad juba olemas. Köögimööbli ja vajalike seadmetega 40–45-ruutmeetriseid kortereid võib tema sõnul kasutada ka majutuseks, kuigi sellega tuleb rohkem vaeva näha, sest kogu aeg ei ole folk. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles