Elektrilevi tüli eraisikuga ei ole poole aastaga lahenenud

Greete Palgi
, reporter, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on ala, mis ootab mai lõpust siirdemuru. Elektrilevi peab selle paigaldamist aga kalliks. Suve alguses olid muru sees suuremad laigud, kuid tasapisi hakkavad võililled võimust võtma.
Pildil on ala, mis ootab mai lõpust siirdemuru. Elektrilevi peab selle paigaldamist aga kalliks. Suve alguses olid muru sees suuremad laigud, kuid tasapisi hakkavad võililled võimust võtma. Foto: Andres Mägi

«Ma ei taha kibestunud lugu,» alustas Andres Mägi, kelle vanemate kinnistul kogu sündmus lahti rullus. «Pigem on see õpetlik artikkel sellest, kuidas inimesed peaksid oma õigusi paremini tundma.»

Tänavu jaanuaris alustas Elektrilevi Andres Mägi vanematele kuuluval krundil Suure-Jaani vallas Võivaku külas kaevetöid, et panna maa alla kaabel, mis väidetavalt pidi elektripinge kõikumist vähendama. Mägi sõnul ei olnud nende kodus elektriga ühtegi probleemi  ja tema arvates paigaldati kaabel sellepärast, et lähedale hakati motelli ehitama. Elektrilevi kinnitas, ehitustööd algatati, sest motelli rajaja oli esitanud liitumistaotluse.

Sekeldused projektiga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles