Mari Uha debüteerib maailma- meistri- võistlustel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala suusaklubi kasvandik Mari Uha stardib eeloleval nädalavahetusel Otepääl peetavatel laskesuusatajate suvistel maailmameistrivõistlustel. Pilt on tehtud mullu sügisel Saarepeedi mägede jooksul.
Sakala suusaklubi kasvandik Mari Uha stardib eeloleval nädalavahetusel Otepääl peetavatel laskesuusatajate suvistel maailmameistrivõistlustel. Pilt on tehtud mullu sügisel Saarepeedi mägede jooksul. Foto: Veiko Jüris

​Homsest pühapäevani peetakse Otepääl Tehvandil suviseid laskesuusatamise maailmameistrivõistlusi, täiskasvanute mõõduvõtu kõrval kavas oleval juunioride jõuproovil stardib ka Viljandi Sakala suusaklubi kasvandik Mari Uha.

Veel noorteklassi kuuluv Saarepeedilt sirgunud suusataja endale esimesel maailmameistrivõistluste stardil väga kõrgeid eesmärke seadnud pole. «Kohast esimeses kümnes ma ei unista, olen konkurentidest paar aastat noorem ja kindlasti ka väiksema suurvõistluse kogemusega,» kõneles 18-aastane Mari Uha.

Mari Uha on kaks õppeaastat treeninud ja õppinud Audentese spordigümnaasiumi Otepää osakonnas ning harjutanud kogu selle aja kahte taliala paralleelselt. «Lõplikku valikut pole ma teinud, seega treenin laskesuusatajana, aga tegelen ka tavasuustamisega,» kõneles sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles