Publik hoidis kantripeo paika nagu koduhoovi

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fotoraat

Urissaare rantšo peremees Priit Oks sai Urissaare kantrifestivali teise päeva peaesineja viimaste lugude saatel pisut pidu nautida ning öötundidel saloon’is mõne tantsugi keerutada, aga ülejäänud ajal jätkus mitmesaja külalise heaolu nimel toimetamist küllaga.

«Vaatasin The Jinglesi esinemise lõppu ja kuulasin vähemalt kolme Apelsini lugu,» lausus Priit Oks oma talus peetud Urissaare kantrifestivali kohta. Publik on järelkajana internetis levitanud peopilte, millele on lisatud tunnustavaid sõnu nagu näiteks #parimfestival.

Ka Priit Oks ise oli peojärgsel pühapäeval rantšos koristades rahulolev ja uuris, kas ka teistele abilistele tundub, et peolised olid ääretult toredad ning festivalialal polnud prügistamist ja lagastamist. Kui mõni õlletops maha kukkuski, oli peoliste hulgas ikka keegi, kes selle prügikasti viis. «See väärib publikule aitäh ütlemist. Tõesti väga lahe, et see oligi inimestele nagu koduhoov ja kõik tulid külla,» sõnas Oks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles