Keio Kits võitis Tartus suvejooksu etapi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits
Keio Kits Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustiku Liit

Tartu suvejooksusarja teise etapi, 10,3-kilomeetrise distantsi võitis kõõlusepõletikust tingitud vigastuse käes vaevlev Keio Kits, kes peab nüüd vähemalt nädalaks jooksmisest kõrvale jääma, kirjutab portaal jooksja.ee.

Kits läbis laupäeval distantsi ajaga 33.16. «Mul ei olnud plaanis üldse joosta, sest vigastus on nädal aega valu teinud. Parema jala laba suure varba sirutajakõõlus on põletikus. Valuvaigisti pealt jooksin. Et mul oli nagunii Tartusse asja, siis mõtlesin, et jooksen läbi,» rääkis Keio Kits ajakirja Jooksja jooksuportaali uudistele. Esialgu tahtis ta minna Peetri jooksule, et seal kulgeb rada aga ainult asfaldil, otsustas ta sellest mõttes loobuda.

«Teipisin jala kinni, täielik ragin on sees. Nüüd pean nädala aega jälle rattaga sõitma. Täna oli väga raske jooks – nagu ei oleks kaks aastat trenni teinud,» tunnistas Kits. Pärast finišit kahetses ta, et oli üldse starti läinud.

Teisena lõpetanud Rauno Laumets spordiklubist ProRunner kaotas talle 36 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles