Janno Ligur sai Soomes teise koha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur teenis Soomes teise koha.
Janno Ligur teenis Soomes teise koha. Foto: Toni Ollikainen

Tänavu endale Olerexi rallikrossi Eesti meistrivõistlustel Super1600 klassis Eesti meistri tiitli kindlustanud Janno Ligur osales nädalavahetusel Soome rallikrossi meistrivõistlustel klassis Supercar. Varemgi selle klassi autoga startinud Ligur sai Oulus hästi kiiruse üles ja eriti võib rahule jääda finaalidega.

Foto: Toni Ollikainen

Ligur alustas finaale pärast eelsõite C-finaalist, kus tagas endale võiduga edasipääsu B-finaali ja ka sealt sai ta võiduga edasi. Ees ootas päeva tähtsaim, A-finaal, kus Eesti parim rallikrossisõitja näitas suurepärast sõitu ja võitles võidu eest kahekordse autoralli maailmameistri Marcus Grönholmi poja Niclas Grönholmiga. Sel korral tuli veel Grönholmile alla vanduda: too lõpetas 1,7 sekundit enne Ligurit. Kolmas oli Jussi-Petteri Leppihalme.

Andri Õun oli Supercaris pärast kolme eelsõitu 15. kohal ja see tähendas talle D-finaali, kus ta sai kolmanda koha, mis aga edasipääsu ei taganud.

Olerexi rallikrossi Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 10. septembril Elvas Kulbilohu rajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles