Vana-Võidus asuv kutsekool jätkab uute õpilaste otsimist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidus asuv Viljandi kutseõppekeskuses on sügiseks veel vabu kohti uutele õpilastele.
Vana-Võidus asuv Viljandi kutseõppekeskuses on sügiseks veel vabu kohti uutele õpilastele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kutseõppekeskus korraldab täiendava vastuvõtu, sest enam kui kümnel erialal on selleks sügiseks vabu õppekohti. Algse kava järgi pidi vastuvõtt selleks sügiseks lõppema 14. augustil.

Uue kava kohaselt jätkub viiel erialal vastuvõtt 25. augustini ning õppetöö algab neil neli päeva hiljem. Osale õppekohtadele saab kandideerida septembri lõpuni ning õppima tuleb hakata 3. oktoobril.

Vabu kohti on veel põhihariduse baasil keevitaja, puitkonstruktsioonide ehitaja või veoautojuhi erialale. Tunnistuse saamiseks tuleb statsionaarses õppes läbida kolm aastat.

Keskharidusega noored saavad kandideerida veel hoone tehnosüsteemide ehitaja (keskkonnatehnika lukksepp) ja sõiduautotehniku õppekohtadele.

Septembri lõpuni võetakse avaldusi vastu neilt põhi- ja keskharidusega inimestelt, kes tahavad ühe aastaga õppida keevitajaks või kuue kuuga korstnapühkijaks, plaatijaks, kelneriks või veoautojuhiks.

Ilma igasuguse hariduseta saab ühe aastaga õppida sõidukite pindade hooldajaks ja rehvitehnikuks. Vanust peab õppima asujal olema vähemalt 17 aastat.

Ühe aasta pikkuses tasulises õppes saab Vana-Võidus asuvas kutsekoolis õppida ka Teppo-tüüpi lõõtspillide valmistajaks. Sellele erialale lõpeb vastuvõtt augusti viimasel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles