Hundilaskmine saab kohtus lahenduse kuu aja pärast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnainspektsioon väidab, et tal on aasta tagasi Viljandi vallas Puujala ristmikul toime pandud salaküttimise kohta tugevad tõendid. Nende hulgas on veresegusest lumest võetud DNA-proov, mis kinnitab, et lastud oli hunti.
Keskkonnainspektsioon väidab, et tal on aasta tagasi Viljandi vallas Puujala ristmikul toime pandud salaküttimise kohta tugevad tõendid. Nende hulgas on veresegusest lumest võetud DNA-proov, mis kinnitab, et lastud oli hunti. Foto: Marko Saarm, erakogu

Lõppeva nädala keskel arutati Viljandi kohtumajas kaks päeva, kas mees, keda keskkonnainspektsioon süüdistab mullu 7. veebruaril Viljandi vallas Puujala metsas hundi laskmises on ikka selles teos süüdi.

Keskkonnainspektsioon langetas tänavu märtsis Viiratsi jahiseltsi maadel väidetavalt ebaseaduslikult hundi lasknud jahimehe kohta süüdimõistva otsuse. Süüalune pattu omaks ei tunnistanud ja kaebas inspektsiooni otsuse kohtusse.

Pärast kaht kohtupäeva läheb nüüd enam kui kuu aega enne, kui tuleb otsus. Esialgsetel andmetel kuulutatakse lahend välja 27. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles