Jetisõidu avastardi võit läks Araabia Ühendemiraatidesse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi järvel reedel alanud ja kaks päeva kestva jetisõidu võistluse avastardi võit ja teine koht läksid kaugele Araabia Ühendemiraatidesse. Korraldajate andmetel on kohal 12 riigi sportlased ning ka enamus kohtunikke on välismaalt.

Balti jetiliidu esindaja Kallar Peedu ei teinud saladust, et Baltimaade suurima jetisõiduvõistluse Viljandisse toomine on seotud linlaste seas paisunud konfliktiga teemal, kas lubada või keelata järvel jetisõit. «Tahame populariseerida seda ala kui sporti ning näidata, et see pole ainult meelelahutus,» selgitas Peedu. «Aga loomulikult on tähtis ka see, et nii järv kui linn on sellise võistluse jaoks väga super.»

Peedu hinnangul on linnajuhtide suhtumine olnud võistlusesse algusest peale toetav ja korraldajaid on raekojast alati abistatud. «Loomulikult oleme kursis järve ja jettidega seotud konfliktiga, sest meie alaliidu esindajad on käinud sel teemal linnavalitsusega vestlemas,» lisas Peedu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles