Viljandimaa noored õpivad suvepäevadel ettevõtlusest enamat

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmasel kolmapäevahommikul heiskasid noored suvepäevade lipu, mille nad ise disainisid.
Vihmasel kolmapäevahommikul heiskasid noored suvepäevade lipu, mille nad ise disainisid. Foto: Marko Saarm

Möödunud pühapäeval algasid Venevere puhkekeskuses kolmandad Viljandimaa noorte suvepäevad, kus osaleb 39 noort. Vihmast hoolimata on üritus täies hoos ning lisaks majandustarkuse kogumisele on õpitud veeohutust päästjatelt ja eneseväljendust improvisatsiooniteatri näitlejatelt.

Viljandimaa arenduskeskus on julgustanud maakonna noori ettevõtlikud olema 2012. aasta sügisest. Ka noorte suvepäevad kuuluvad ettevõtlikkuse arendamise programmi ning on avatud kõigile 12–18-aastastele, kes käivad koolis Viljandimaal. Kui esimesel aastal korraldas arenduskeskus suvepäevi oma jõududega, siis viimased kaks aastat on korraldajaid rohkem – koostööd tehakse Viljandi avatud noortetehase ja hariduse arengufondiga, maavalitsuse ja maakonna noortekoguga.

Viljandimaa arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse programmide koordinaator, üks laagri korraldajaid Kairi Ong rääkis, et laagris julgustatakse noori oma mõtetest rääkima ja neid ka ellu viima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles