Mehed hõivasid Eestis liidrirolli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Maarek Miil teenisid pühapäeval Lauri krossirajal võidu mõlemas sõidus.
Kert Varik ja Maarek Miil teenisid pühapäeval Lauri krossirajal võidu mõlemas sõidus. Foto: MXmania

Nädalavahetusel Tihemetsa motokrossirajal sõidetud Eesti motokrossi meistrivõisluste etapil upitasid end võitjana poodiumile noorimate poiste mõõduvõtul Kevin Nõgesmaa ning külgkorviga rataste klassis Kert Varik koos Maarek Miiliga.

Kõige väiksemate ratastega võistlusel ehk võistlusklassis 50 cc tuli poistel keerulistes oludes ette ohtralt kukkumisi. Karmides tingimustes sai kõige paremini hakkama Viljandi klubi sõidumees Kevin Nõgesmaa, kes võitis mõlemad sõidud ja teenis sellega ka etapi esikoha. Kokkuvõttes tuli teiseks mõlemas sõidus kolmas olnud klubi RedMoto sõitja Gregor Kuusk. Poodiumi kolmandale astmele tõusis lätlane Jekabs Kubulins, sõitudes oli ta teine ja viies. Esikolmiku järel saavutas neljanda koha Viljandi klubi sõitja Karl Hunt. Tema lõpetas mõlemad võistlussõidud 21 osaleja hulgas neljandana.

Lauri krossirajal õnnestus mõlemad sõiduvõidud võtta maailmameistrivõistluste karastusega külgkorviga rattaga sõitvatel Kert Varikul ja Maarek Miilil, kes võiduka päeva järel kerkisid ka Eesti meistrivõistluste üldliidriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles