Opositsioon näeb eetilist vastuolu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kui ka juriidilist eksimust pole olnud, siis eetiline vastuolu on ikkagi,» leidis Viljandi linnavolikogu suurima opositsioonijõu juht Juhan-Mart Salumäe.

Esmaspäeval saatsid opositsioonipoliitikud Viljandi linnapeale kuuest küsimusest, ühest soovist ja ühest teabenõudest koosneva arupärimise, millele too peaks nädala pärast volikogu ees vastama. Küsimused puudutavad linnavalitsuse 18. juuli istungit, millel võeti vastu hiljem probleemi tekitanud otsus folgipeo platsirendi hüvitamise kohta.

Et arupärimine läks teele enne, kui teave politseist tulnud vastuse kohta opositsionäärideni jõudis, on Salumäe sõnul mõned küsimused ehk vastuse saanud, kuid nad tahavad neid ikkagi otse linnapealt kuulda. «Tajume kindlasti ebakõla eetilises plaanis,» selgitas Salumäe. «Poliitikul on tegutsemises kaks tasandit: esiteks peavad asjad olema korras juriidiliselt ja teiseks ka eetiliselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles