Linna­volikogu esimeheks tõuseb tõenäoliselt Tiit Jürmann

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakondlasest ettevõtja Tiit Jürmann on volikogu liikmena Viljandi juhtimises kaasa rääkinud pikka aega.
Reformierakondlasest ettevõtja Tiit Jürmann on volikogu liikmena Viljandi juhtimises kaasa rääkinud pikka aega. Foto: Marko Saarm

Reformierakonna Viljandi piirkonna üldkoosolek otsustas teisipäeva õhtul salajasel hääletusel, et esitab järgmisel nädalal linnavolikogu esimehe kandidaadiks praegu linnavalitsusse kuuluva ettevõtja Tiit Jürmanni.

Jürmann oli üks kahest erakonnasisesest kandidaadist. Lisaks temale oli avaldanud soovi kohaliku esinduskogu etteotsa tõusta endine linnapea, riigikogulane ja ettevõtja Kalle Jents. Pärast seda, kui mehed olid 28-le kohalviibivale parteikaaslasele oma tulevikuplaane tutvustanud, korraldati salajane hääletus. Selle võitis napi, kahehäälelise eduga Jürmann.

Ta ei ajanud tagasi, et selline tulemus oli üllatav. «Mulle valmistab kõige rohkem rõõmu see, et meie erakonnas kehtivad endiselt demokraatlikud tööpõhimõtted: on kandidaate ja viiakse läbi ausaid hääletusi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles