Viljandlased kinkisid oma olümpiasangarile tervituseks bussitäie õhupalle (1)

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Rajat (vasakul) ja Kaspar Taimsood ootas soe vastuvõtt.
Allar Rajat (vasakul) ja Kaspar Taimsood ootas soe vastuvõtt. Foto: Liis Treimann / Postimees

Sõudebaasiesine parkla oli kolmapäeva hilisõhtul vist populaarseim koht Viljandis. Läbi vihmaste autoklaaside paistis vanemate kõrval sõudeklubi noori, kes ootasid pikisilmi bussi, mis pidi nad keskööks lennujaama viima. 

Kell 21.47 oli ootamine läbi. Tellitud valge kirgaste triipudega sõiduk saabus. Kohe hakkas noortesumm bussi poole liikuma. Pagasiruumi seati Viljandi sõudeklubi roheliste labadega puuaerud ja kokkurullitud paber. Siis suunduti bussi. Kõige viimasena astus uksest sisse treener Ruth Vaar. 

«See on Allarile,» lausus ta, näidates roosakasvalgetest liiliatest kimpu, mille sisse oli seatud roosa lutipudel. See viitas sellele, et Allar Raja oli ajal, kui ta veel Rio olümpiakülas viibis, isaks saanud. Teine, tugevamates toonides gerberate ja paradiisilinnulillede kimp oli mõeldud Kaspar Taimsoole, Viljandist pärit sõudjale, kes just Ruth Vaari õpetusel oli olümpiamedalini viinud sportlaseteed alustanud. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles