Ratturid panid end Balti karikal proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaklubi noorimad sportlased korjasid rahvusvahelise võistluse kogemusi, kui tegid Tartus kaasa BMX rattakrossi Balti karikavõistlustel.
Rattaklubi noorimad sportlased korjasid rahvusvahelise võistluse kogemusi, kui tegid Tartus kaasa BMX rattakrossi Balti karikavõistlustel. Foto: Erakogu

Pühapäeval peeti Tartus Tähtvere BMX-krossirajal Balti karikavõistlusi, kus panid end proovile ka Viljandi rattaklubi noored sportlased.

Viljandi rattaklubi treeneri Marek Johansoni sõnul võtsid võistluspäevast osa 14-aastased ja nooremad Viljandi jalgratturid. See võistlus oli nende senise sportlastee suurim rahvusvahelise konkurentsiga mõõduvõtt. Eestlaste kõrval tegid kaasa Läti, Leedu, Belgia ja Hollandi ratturid.

Viljandi rattaklubi liikmed saavutasid kolmanda koha kolmes tütarlaste võistlusgrupis. 10-aastaste seas oli kolmas Karmen Valmsen, 12-aastaste arvestuses Anne Mari Mõttus ning 14-aastaste klassis Merilyn Sarikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles