Pinalipeod ootavad kooliteele asujaid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu kooliminejad tegid mullusel pliiatsipäeval tulevase klassijuhataja loetava luuletuse järgi liigutusi.
Tarvastu kooliminejad tegid mullusel pliiatsipäeval tulevase klassijuhataja loetava luuletuse järgi liigutusi. Foto: Priit Raudla

Viljandimaa valdades algavad juba täna koosviibimised, mis tunnustavad väikseid kooliteele asujaid ja tõstavad esile hariduse tähtsust. 

Täna võtab Abja vallavanem vastu esimesse klassi astujaid, sel laupäeval peab Viljandi vald Viiratsi koolimajas pinalipidu, kus saab torti, pinali ja näeb näitemängu. 29. augustil tähistab Tarvastu vald Mustla rahvamajas pliiatsipidu, kuhu on samuti oodatud esimesse klassi minevad põngerjad oma vanematega, et üheskoos etteasteid vaadata, kooki süüa ja kooliks vajalik kingitus saada. Nii pinalipeo kui pliiatsipäeva kutsed saadeti paberil ja tavapostiga ning kuigi need polnud Harry Potteri stiilis kutsed Sigatüüka võlukunsti kooli, pakkusid need lastele tõenäoliselt palju elevust.

Laste rõõmuks ja tarkuse tunnustamiseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles