Tulevik korjas võidulisa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond teenis pühapäeval kindla võidu, kui alistas koduväljakul Vändra JK Vapruse. Pilt on tehtud Tuleviku ja Nõmme Kalju U-21 meeskonna vastasseisul.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond teenis pühapäeval kindla võidu, kui alistas koduväljakul Vändra JK Vapruse. Pilt on tehtud Tuleviku ja Nõmme Kalju U-21 meeskonna vastasseisul. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval mõneti ootamatult Viljandi staadionile üle toodud jalgpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumine Tuleviku ja Vändra JK Vapruse vahel lõppes koduväljakul mänginud meeskonna 4:0 võiduga.

Vändra staadioni kehva seisukorra tõttu Viljandisse toodud mõõduvõtul kontrollis oodatult mängu Tulevik, kelle mängijad lõid liigatabeli eelviimasel kohal olevale Vändra JK Vaprusele neli väravat. Võitjate poolelt olid resultatiivsed Kristen Kähr ja Sander Post, mõlemad jõudsid sihile kahel korral.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik juhi ja esinduskoosseisu mängija Raiko Mutle sõnul domineerisid viljandlased kogu kohtumisel. «Oli paar hetke, mil lasime tempo liiga alla ja lubasime vastastel pead tõsta,» tõdes Mutle, kes pääses mängu 62. minutil pärast vahetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles