Linnarahvas läheb taas piknikule

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu peeti Viljandis Eesti taasiseseisvumispäeva puhul piknikut esimest korda. Tänavu on elava muusikaga koosviibimine Kaevumäe asemel Kesklinna kooli väikeste maja hoovis.
Mullu peeti Viljandis Eesti taasiseseisvumispäeva puhul piknikut esimest korda. Tänavu on elava muusikaga koosviibimine Kaevumäe asemel Kesklinna kooli väikeste maja hoovis. Foto: Marko Saarm

Nagu mullu, tähistatakse ka tänavu Viljandis Eesti taasiseseisvumispäeva piknikuga, kuid seekord nauditakse muusikat ja vaadatakse filmi Kesklinna kooli väikeste maja hoovis. 

«Piknik on Kaevumäelt Kesklinna kooli hoovi toodud puhtpraktilisel põhjusel,» lausus ettevõtmist korraldav Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk.

Jaanus Kukk selgitas, et sel samal nädalavahetusel on lauluväljakul ja lossimägedes mandalafestival, mistõttu tuli piknikule otsida teine koht. «Kesklinna kooli algklasside maja hoov on kena paik ja alati ei pea ju kõik avalikud sündmused olema kesklinnas ja lossimägedes, sest Viljandis on kauneid koht veelgi.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles