Pargipink – kas puhkamise või õllejoomise koht?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maanteel Säästumarketi juures olev pargipink, mille juures seisab Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill, on tihti purjus inimeste valduses. Politseinikud teavad seda ning teevad pingist mööda sõites peatuse ja kontrollivad seal istujaid.
Riia maanteel Säästumarketi juures olev pargipink, mille juures seisab Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill, on tihti purjus inimeste valduses. Politseinikud teavad seda ning teevad pingist mööda sõites peatuse ja kontrollivad seal istujaid. Foto: Elmo Riig

Alati, kui Viljandi linnajuhid kaaluvad mõnele haljasalale või tänava äärde uue pargipingi panekut, kerkib üles küsimus, kas sellest ei kujune koht, kus eluheidikud saaksid kaheliitriste õllepudelitega pidu pidada.

Kohaliku politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill tunnistas, et pargipinkidel kogunevad joobes seltskonnad on korrakaitsjatele pinnuks silmas ning kõige keerulisem kant on bussijaama ümbrus. Küll aga näitab politsei statistika, et tavalistele linlastele ei tundu pinkidel purjutajad muret valmistavat, sest sellekohaseid teateid korrakaitsjad peaaegu ei saagi.

«Väljakutseid pole Männimäele viimasel ajal olnud, ehkki patrullid teavad väga hästi, et näiteks Säästumarketi juures pingil on tihti sellised seltskonnad, keda me nimetame eluheidikuteks,» tunnistas Lill. Seetõttu teevad politseipatrullid tihti ise Riia maanteel peatuse, et pinkidel olijatega vestelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles