Maapoed sulgevad uksi, kuid Holstre ja Mudiste kaupluse äri õitseb

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre Pärna poe müüja Sirje Todesk ulatab kohalikule metsamehele Ülo Toomile lõunaseid lemmikuid, saiakesi ja jääteed.
Holstre Pärna poe müüja Sirje Todesk ulatab kohalikule metsamehele Ülo Toomile lõunaseid lemmikuid, saiakesi ja jääteed. Foto: Elmo Riig

Et Kõpu pood on uksed sulgenud ja Vana-Võidu pood on teeb seda varsti, tekib küsimus, mis saab teistest eraomanike majandatavatest külapoodidest. Holstres Karl Koppeli ja Mudistes Erko Eksi eestvedamisel tegutsevad poed näitavad, et need võivad siiski püsima jääda.

Pärna pood kolis Kärstnast Holstresse 28. märtsil. Nii sai Holstre endale pärast viieaastat pausi uue omaniku algatusel taas kaupluse. See kuulub osaühingule Elductum, mille juhataja Karl Koppel rääkis, et pärast peaaegu poolt aastat tegutsemist võib julgelt öelda, et praeguses asukohas läheb kauplusel tunduvalt paremini kui Kärstnas. Mudiste pood on tegutsenud juba 17 aastat ja temagi käsi käib hästi.

«Äri läheb paremini, sest Holstres asume tee ääres, Kärstnas olime aga teest eemal kortermajas ning seal oli konkurendiks A & O pood,» selgitas Karl Koppel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles