Võimas sõit vääris medalit

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängudel võitis Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisu Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä pronksmedali, kaotades valitsevale maailmameistrile Saksamaale ja teisena finišeerunud Austraaliale. Eesti järel lõpetasid Poola, Suurbritannia ja Ukraina.

Eesti meeskonna eessõudja Kaspar Taimsoo rääkis Postimehele, et kuna paatkonna kogenuimal liikmel Tõnu Endreksonil on vaja medalikomplekti, tuleb järgmisel olümpial minna kulla peale. Teatavasti sai Tõnu Endrekson 2008. aasta Pekingi olümpialt meeste paarisaerulisel kahepaadil koos Jüri Jaansoniga hõbemedali.

Olümpiamängudel oma esimese medali saanud Kaspar Taimsoo lisas: «Mul oli eile isegi enesetunde poole pealt parem päev, kuid teistel meestel vastupidi. Ent andsin endast sellegipoolest maksimumi,» kõneles Taimsoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles