Raudteeremont paneb sõitjad bussidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raudteeremondi edenemisega kaasnevad 20. augustist muudatused Viljandi ja Tallinna vahel sõitvate rongide nädalavahetuse sõiduplaanis. Tööpäeviti sõidavad rongid seni kehtinud graafiku järgi, nädalavahetustel on käigus asendusbussid Kohila–Rapla lõigul.

«Raudteeremondi edenemisega liigub sõitjate osaline bussidega teenindamine Kiisa–Kohila lõigult taas Kohila–Rapla lõigule,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Sõiduplaani muudatus kehtib 20.–28. augustini. Tööpäeviti sõidavad rongid edasi senise graafiku järgi. Nädalavahetustel teenindab Elron sõitjaid osaliselt asendusbussidega Kohila–Rapla lõigul ning siis muutuvad ka väljumisajad. Raplas tehakse asendusbussidega neli peatust, et sõit klientidele mugavamaks muuta. Tallinna saabumise ja Tallinnast väljumise ajad ning väljumisteed Balti jaamas jäävad üldjuhul endiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles