Raekoja poolik lift annab tööd juristidele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja trepi küljes on säilinud osa invatõstuki konstruktsioonist, kuid sõita sellega ei saa, sest töö on eelmise aasta juulist alates lõpetamata.
Raekoja trepi küljes on säilinud osa invatõstuki konstruktsioonist, kuid sõita sellega ei saa, sest töö on eelmise aasta juulist alates lõpetamata. Foto: Elmo Riig

Pärast suvepuhkuste lõppu jätkab Viljandi linnavalitsus vaidlust Tallinna advokaadibürooga selle üle, kas aasta tagasi raekotta viidud invatõstuk on paigaldatud korrektselt või mitte.

Kirjavahetus linnavalitsuse ja invalifti paigaldava firma vahel on läinud päris tuliseks, tellitud ekspertiis pole poolte silmis piisavalt usaldusväärne ja ekspert ise tunnistab, et ei saa anda selliseid vastuseid, nagu vaidlejad ootavad.

Sel nädalal kirjutas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin advokaadibüroole Cobalt, et nagu tolle klient aktsiaselts Eesti Otis, soovib ka linnavalitsus vaidluse võimalikult kiiresti ja valutult lõpetada, aga seda on võimatu teha, kui Eesti Otis ei tunnista tehtud vigu, ei tunnista linnavalitsuse esitatud lepingu ülesütlemise avaldust ja tahab täita lepingut viisil, mida linnavalitsus tellijana ei saa aktsepteerida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles