Lasterikkad pered koguvad kooliaasta alguseks hoogu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor vabatahtlik Karl Erik Heinsoo kutsub kõiki endavanuseid arvutis istumise asemel head tegema. Tema kõrval seisev Helje Hunt on kampaania vabatahtlik olnud juba viis aastat.
Noor vabatahtlik Karl Erik Heinsoo kutsub kõiki endavanuseid arvutis istumise asemel head tegema. Tema kõrval seisev Helje Hunt on kampaania vabatahtlik olnud juba viis aastat. Foto: Valdo Ots

Laupäevani saab kolmes Viljandi kaubanduskeskuses toetada lasterikaste perede kooliteed, pannes annetuskastidesse koolitarbeid.

Eesti lasterikaste perede liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on Viljandis võimalik annetusi teha kolmes kohas: Männimäe ja Centrumi Selveris ning Maksimarketis.

«Kui üle Eesti saab annetusi teha peamiselt Selverites, siis kokkuleppel kõikide asjaosalistega on Viljandis nimistusse lisandunud ka Maksimarket,» kinnitas Õunap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles