Kunstmuruväljak on ravikuuri ootel

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümmekonna aasta vanune kunstmuruväljak on igas vanuses jalgpalluritest alatihti tulvil. Nii võis ka eile pärastlõunal seal korraga paarikümmet väledat vutipoissi harjutamas näha.
Kümmekonna aasta vanune kunstmuruväljak on igas vanuses jalgpalluritest alatihti tulvil. Nii võis ka eile pärastlõunal seal korraga paarikümmet väledat vutipoissi harjutamas näha. Foto: Valdo Ots

Ehkki kõik dokumendid pole veel allkirjastatud, on tõenäoline, et Viljandi järve ääres asuv kunstmuruga jalgpalliväljak läbib veel enne talve tulekut põhjaliku uuenduskuuri.

Kümnendi eest rajatud kunstmuruväljak on üks intensiivsemalt kasutatavaid spordiplatse linnas. Seal treenivad aasta läbi igas vanuses jalgpallurid ja see on ka tähtis võistluste korraldamise paik. Sestap on väljaku kate kulunud ega vasta enam Eesti jalgpalliliidu kehtestatud nõuetele.

Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul jõuti nii linnavalitsuses kui -volikogus juba mõne aja eest veendumuseni, et kunstmuruväljaku renoveerimisest pole pääsu, ning nüüd ollakse ettevalmistustöödega lõpusirgel. «Kui aus olla, kõnnime isegi noateral, sest kui paberimajandus peaks veel paar nädalat võtma, ei jääks enam aega enne külmade saabumist ehitust lõpule viia. Praegu oleme siiski optimistlikud ja loodame tänavu asja ära teha,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles