Mitmevõistlejad korjasid mitme peale kulla ja kaks pronksi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Roosimägi teenis Eesti noorte mitmevõistluse meistrivõistlustel tütarlaste C-klassi kuuevõistluses kuldmedali.
Jane Roosimägi teenis Eesti noorte mitmevõistluse meistrivõistlustel tütarlaste C-klassi kuuevõistluses kuldmedali. Foto: Marko Saarm

Reedest pühapäevani selgitati Rakvere staadionil eri vanuserühmade Eesti kergejõustiku mitmevõistluse meistrid. Viljandimaa sportlastest pärjati tiitliga Jane Roosimägi, pronksi tõid koju Enrico Hänilene ja Kristjan Tafenau.

Meeste ja meeste noorsooklassi ühisel kümnevõistlusel ning naiste ja naiste noorsooklassi seitsmevõistlusel Viljandimaa klubide esindajaid tänavu kaasa ei teinud. Meeste mõõduvõtul näitas noorematele eeskuju Kitzbergi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Mikk-Mihkel Arro, kes 7110 punktiga teenis väärt kuuenda koha. Tema aga peab oma koduklubiks Rakvere KJK Viket.

Eesti meistrivõistluste naiste mitmevõistluse kulla pälvis 5667 punktiga Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi esindaja Mari Klaup ning meestest Kristjan Rosenberg 7738 punktiga Eesti maaülikooli spordiklubist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles