Kiirabi vajab oma meeskonda uusi arste

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi. Foto on illustratiivne.
Kiirabi. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Võttes arvesse, et arsti töökoht nõuab väga erilisi oskusi, on ebatavaline, et Tartu Kiirabi otsib oma kollektiivi arste lehekuulutuse kaudu. 

Sihtasutuse Tartu Kiirabi juhatuse liige Aire Veber ütles, et infot levitatakse igasuguseid teid pidi ja vahel võib see teade just lehe kaudu õigete inimesteni jõuda. Tema sõnul on ilmselt ka varem sedaviisi arste ja meditsiinitöötajaid otsitud ja leitud. «Võib ju olla, et arstiks õppinu on välismaal tööl ning koju vanematele külla tulles märkab lehes kuulutust ja tal tekib huvi,» tõi Veber näite.

Ta tunnistas, et Tartu Kiirabil on arstidest puudus, kuid toonitas, et kindlasti pole see massiline. Sihtasutuse juhatuse liige ei osanud küll arvuliselt öelda, kui palju nad saaksid arste tööle võtta, ent tähendas, et neid kohti ikkagi on. «Kui tuleb üks arst, on väga hea, aga kui tuleb 21, on veel parem. Kuulutus on üleval ja väga hea on, kui töötajaid saab,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles