Opositsioon süüdistab Viljandi linnapead kahe rolli segiajamises

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg on olnud mitu aastat ühtaegu Viljandi linnapea ja pärimusmuusika festivali pealik. Nüüd leiab linnavolikogu opositsioon, et ühel linnavalitsuse istungil ei suutnud ta kahte rolli lahus hoida ning seisis jõuliselt selle eest, et raekojas festivalile lisatoetus määrataks.
Ando Kiviberg on olnud mitu aastat ühtaegu Viljandi linnapea ja pärimusmuusika festivali pealik. Nüüd leiab linnavolikogu opositsioon, et ühel linnavalitsuse istungil ei suutnud ta kahte rolli lahus hoida ning seisis jõuliselt selle eest, et raekojas festivalile lisatoetus määrataks. Foto: Valdo Ots

Viljandi linnapea Ando Kiviberg tegi eile politseile avalduse, milles palub uurida, kas ta on rikkunud korruptsioonivastast seadust.

Nii reageeris korraga linnapea ja Viljandi pärimusmuusika festivali pealiku rolli kandev Kiviberg opositsiooni kriitikale, nagu oleks ta kaks ametit omavahel segamini ajanud ning mõjutanud linnavalitsust jõuliselt pärimusmuusika keskusele enam kui 5000 euro suuruse lisatoetuse andmise poolt hääletama.

Opositsioon kuulas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles