Talutoidust maitseb tänavu parimana Pajumäe mahekeefir

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pajumäe keefir kuulutati tänavu esimest korda toimunud konkursil Eesti parimaks talutoiduks.
Pajumäe keefir kuulutati tänavu esimest korda toimunud konkursil Eesti parimaks talutoiduks. Foto: Elmo Riig

Pajumäe talu noorperemees Viljar Veidenberg oli hommikul juba hulga kilomeetreid autoga seljataha jätnud ning jõudis isatallu ehk objektile, nagu ta ise ütles, kus ootas kaerapõllu koristamine. 

«Modellid on uued,» ütles vanaperemees Arvo Veidenberg, kes Sakalale õue peal vastu tuli ja tähendas, et ohjad on üle antud ja tema enam kõnelema ei kipu. «Nõunik olen, nagu kodulehel kirjas – on ju uhke nimetus,» märkis ta ja viipas, et ajakirjanikud läheksid edasi tootmishoone juurde. 

«Kas seal ikka keefirit saab näha?» sai vanaperemehelt päritud. «Küll!» teadis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles