Anu Nurmsalu: kogu pere hoiab tütrele pöialt

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu ema Anu Nurmsalu avatud aedade päeval.
Laura Nurmsalu ema Anu Nurmsalu avatud aedade päeval. Foto: Valdo Ots

Avatud aedade päeval külaliste võõrustamisega ametis olnud vibulaskja Laura Nurmsalu ema Anu Nurmsalu sõnul on tütar enne olümpiamängude otsustavaid laskmisi positiivne.

Anu Nurmsalu sõnul on tütrel täna treeningpäev, veidi õnnestus tal tütrega vestelda eile. Pisut ärevust tekkis tema sõnul olümpiamängude avatseremoonia järel. "Bussis, millega võistlejaid transporditi, oli konditsioneer väga tugev, mistõttu oli Laural pisut probleeme, kuid pärast massööri juures käimist peaks kõik olema korras," kinnitas ta. 

Vibulaskja ema ei jõua töö tõttu võistlusel kogu aeg silma peal hoida, tulemustest saab ta teada hiljem. "Ja ma arvan, et nii ongi parem. Olen kohutav närveerija. Parem matan end töösse ja otsepildis võistlust ei jälgi," arvas ta. "Pöidlaid hoiame muidugi kogu perega tugevasti ja isa jälgib võistlusi rohkem."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles