Mõisakülas leidus põnevat tegevust nii suurtele kui väikestele

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Mõisaküla ei saa rõõmustada publikurekordiga, nagu enne tänavusi kodukandipäevi loodeti, jäid kohaletulnud pakutuga rahule. 

Laupäeva lõuna paiku oli Mõisakülla laadale kokku tulnud paarkümmend müüjat ja mõnisada huvilist. Kui veel üleeile paistis eelmüügi põhjal, et nii peoõhtule kui ka ülejäänud üritustele koguneb palju huvilisi, segasid pidevad vihmahood siiski piisavalt ja viimase hetke otsustajad jäid pigem koju. Laadal oli näha peamiselt kodumaist toodangut. 

Laadale koos väikeste sugulastega tulnud Tiiu Suure sõnul oli positiivne, et kohale on toodud palju lastele mõeldud atraktsioone ja tooteid. Siiski nentis ta, et varasemate aastatega võrreldes on tunduvalt vähem müüjaid, samuti ka laadakülalisi. «Eks vihm ole teinud oma töö,» arvas ta. Siiski avaldas ta heameelt, et kord aastas väikelinna elu sisse puhutakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles