Galerii. Käsipallurid trotsisid rannas märga liiva

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TERE rannakäsipalli sarja kolmanda etapi raames toimusid laupäeval Viljandi rannas mängud, mille järel selgub, kas Viljandi HC võidab rannakäsipalli tiitli. 

Päeva esimese kohtumise kaotas Viljandi HC põhirivaali Põlva Serviti vastu viimasel hetkel visatud väravaga. Et aga kõik võistkonnad mängivad teineteisega kaks korda läbi, säilitas see kodumeeskonnale võimaluse püüda nii etapi- kui ka turniirivõitu. Võimalus kasutati edukalt ära, mis tähendab, et meeste rannakäsipalli meistritiitel tuli Viljandisse. 

Nädala eest Põlvas mängitud rannakäsipalli meistrivõistluste teisel etapil vahetas Viljandi meeskond avavõistluste teise koha võidu vastu. Teisel etapil osales seitse meeskonda ning Viljandi HC rivistuses käisid väljakul Kristo Voika, Rasmus Ots, Robert Lõpp, Sander Aasmäe, Kristjan Koovit, Ott Varik ja Marko Koks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles