Suure-Jaani kodukandipäevad ootavad aiandus-, spordi- ja kultuurisõpru

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk lapsi möödunud aasta kodukandipäevade raames toimunud Tillude järvejooksu stardis.
Hulk lapsi möödunud aasta kodukandipäevade raames toimunud Tillude järvejooksu stardis. Foto: Erakogu

Sel reedel ehk täna saavad alguse kogu nädalavahetuse kestvad Suure-Jaani valla kodukandipäevad.

Täna kell 17.30 algab Vastemõisas perepäev, Suure-Jaani staadionil on kell 18 Lehola-Lembitu mängude külade jalgpalliturniir ja Heliloojate Kappide majamuuseumis koduloolised kõnelused ning kell 21 saab Suure-Jaani laululaval näha Margus Vaheri lavastust «Saladuslik kübar».

Suure-Jaani kultuurimaja kunstiline juht Aire Levand rääkis, et kodukandipäevade üritusi hakati planeerima juba pool aastat enne nende algust. «Me loodame, et kodukandipäevad kasvavad ja arenevad aasta-aastalt,» lausus Levand. Nii laupäeval kui pühapäeval leiab aset palju traditsioonilisi üritusi. Laupäeval kell 10.30 algab Suure-Jaani järvejooks ning samal ajal leiavad Suure-Jaani staadionil aset «Vanad olümpiaalad». Lisaks sellele algab laupäeval kell 7 Lehola-Lembitu kalapüügivõistlusele registreerimine ning võistlus läheb lahti kell 8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles