Kõpus maitseb pitsa täna Ungari moodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisandeid, mida lahtisele pirukale laotada, on palju. Suurem osa sööjatest valib üheks komponendiks kanaliha. Uudsena pakuvad küpsetajad pirukatele erinevaid põhju.
Lisandeid, mida lahtisele pirukale laotada, on palju. Suurem osa sööjatest valib üheks komponendiks kanaliha. Uudsena pakuvad küpsetajad pirukatele erinevaid põhju. Foto: Elmo Riig

​Täna Kõpus teoks saav pitsafestival on Ungari mekiga.  

Kõpu valla delegatsioon viibis juuli algul kaks nädalat sõprusvallas Iszkaszentgyörgys ning korraldas seal eesti kultuuri kuu üritusi. Nüüd on tänavuse soome-ugri kultuuripealinna Iszkaszentgyörgy 16-liikmeline delegatsioon vastuvisiidil ja tutvub siinse eluoluga. Külalistele pakutakse ungaripärast pitsat ja lõkke kohal pajas keedetakse ehtsat Ungari guljašisuppi. 

Kell 18 algava kontserdi Suure-Kõpu mõisa ees avavad Ungari noored rahvatantsijad. Vihmase ilma korral on kontsert mõisa marmorsaalis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles