Facebooki paisatud teade perverdist ja vägistamisest osutus väljamõeldiseks (1)

Greete Palgi
, reporter, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossimägedes liigub väidetavalt pervert, kes 13-aastast neiut häiris. Politseid sellest siiski teavitatud ei ole ning jääb selgusetuks, kas postitusel on tõepõhi ikka all.
Lossimägedes liigub väidetavalt pervert, kes 13-aastast neiut häiris. Politseid sellest siiski teavitatud ei ole ning jääb selgusetuks, kas postitusel on tõepõhi ikka all. Foto: Anna Aurelia Minev (montaaž)

Lossimägedes tüdrukuid jälitav pervert ja vägistamine Viljandi järve vastaskaldal olid jutuks kolmapäeval Facebookis tehtud anonüümses postituses, mida kümned lugejad teistega jagama tõttasid. 

Politsei kinnitab, et ei tea midagi võimalikust perverdist ja ühtki vägistamisjuhtu pole Viljandimaal registreeritud.

Facebookis anonüümseid postitusi teha võimaldavale leheküljele «Sind on märgatud, Viljandis» tekkis kolmapäeva hiliõhtul kirjeldus, kuidas kolmekümnendates eluaastates mees olevat sel nädalal jälitanud lossimägedes 13-aastast neiut. Samas postituses on mainitud vägistamist Viljandi järve ääres. Kümned teadet lugenud inimesed on seda edasi jaganud, kuid politsei andmete põhjal võib arvata, et postituses on valeinfo.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles