Harry Potter, Juss Haasma ja Chevrolet – ühe lapse salasoovid

Greete Palgi
, reporter, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juss Haasma ja Artur veetsid koos poolteist tundi trummimängu õppides. See oli vaid üks paljudest üllatustest.
Juss Haasma ja Artur veetsid koos poolteist tundi trummimängu õppides. See oli vaid üks paljudest üllatustest. Foto: Aire Kurgpõld

​Personaalne trummitund Juss Haasmaga, sõit Chevrolet Camaros ja NATO hävituslennukite manöövrite nägemine – kõlab nagu unistus. Seda see tõepoolest oligi. Heategevusfond Minu Unistuste Päev korraldas Arturile meeldejääva päeva, millest sai osa ka tema perekond.

«Arturil täitus tegelikult kuus unistust,» rääkis poisi ema Kadri Aadma. «Ta sai kohtuda Juss Haasmaga, kes talle näitlejana väga meeldib, trummitunnis käia, siis sai ühe lemmikautoga sõita, NATO hävitajate vaatemängu vaadata, kõik Harry Potteri raamatud ja varem ka kopteriga lendamas käia.» 

Aadma selgitas, et helikopterilendu ei õnnestunud ülejäänud unistuste päevaga samal ajal korraldada ja seepärast sai see teoks umbes kuu aega varem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles