Kristjan Johanson: Prantsusmaal loevad lõpunumbrid paberil

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kasvandik Kristjan Johanson.
Viljandi rattaklubi kasvandik Kristjan Johanson. Foto: Erakogu

Viljandi rattaklubi liige Kristjan Johanson lendas eile Prantsusmaale, mis on kõigi suurde sporti ihalevate jalgratturite unistuste paik. Noorel mehel avanes võimalus mõnda aega Saint-Étienne’i klubis stažeerida.

Eile lõuna ajal end lennujaama asutanud 19-aastane sportlane viibib Prantsusmaal ligemale kaks kuud ning loodetavasti saab seal osaleda kaheteistkümnel või kolmeteistkümnel võistlusel. «Selline on praegune plaan. Eesmärk on noppida kõrgeid kohti, et oleks, mille pealt endale tuleval hooajal mõne sealse klubi juurde leping kaubelda,» kõneles Kristjan Johanson.

Sportlane läkitas Prantsusmaa klubidesse palju enesetutvustusi. Saint-Étienne’i meeskonnalt sai ta kutse koondisekaaslase ja U-23 valitseva Eesti grupisõidumeistri Silver Mäoma eeskostel. «Silver sõidab selles klubis. Tema sõnul kõneles minu kasuks mullu teenitud Eesti noorte grupisõidu meistrisärk,» selgitas Johanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles