Vana-Võidu kauplus võib uksed kinni panna

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidus asuvat kauplust ligi 13 aastat pidanud Laine Kütt on pannud äripinna müüki ning loodab, et keegi võtab poepidamise üle. Kaupluses käivad tihti läheduses asuva kutsekooli õpilased.
Vana-Võidus asuvat kauplust ligi 13 aastat pidanud Laine Kütt on pannud äripinna müüki ning loodab, et keegi võtab poepidamise üle. Kaupluses käivad tihti läheduses asuva kutsekooli õpilased. Foto: Elmo Riig

Kauplus on Vana-Võidu sõlmpunkt ja eriti tihedasti käivad seal kiviviske kaugusel asuva Viljandimaa kutseõppekeskuse õpilased. Poepidaja on nüüd aga äripinna 39 000 euro eest müüki pannud, sest jaks kauplust pidada hakkab lõppema.

Laine Kütt on Vana-Võidus kauplust pidanud peaaegu 13 aastat ja ütleb, et see on talle justkui teine kodu. Siiski kavatseb ta selle maha müüa. «Nii kaua olen juba rabelnud ja enam ei jaksa. Saabunud on pensioniiga,» ütles 63-aastane Kütt. 

Saadaval kõik, mida vaja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles