Poes ja haljasalal vägivallatsenud mees sai karistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus karistas keskealist meest selle eest, et ta oli teisele inimesele kahel korral kallale läinud. Esimesel juhul lasi ta käed ja jalad käiku kassajärjekorras.

Läinud kuu lõpul jõustunud kohtuotsusest selgub, et varem kriminaalkorras karistamata 54-aastane Enno ründas 2014. aasta novembris Viljandi Vaksali tänava Maximas inimest, lüües talle jalaga tuharapiirkonda ja käega näkku. Läinud aasta juulis läks Enno Männimäel kunagise KEK-i hoone juures haljasalal samale inimesele uuesti kallale ning peksis teda käte ja jalgadega näo ja keha piirkonda. Kannatanul tekkisid sellest tervisekahjustused ning ühtlasi said kannatada tema riided, sest Enno rebis puruks tema dressipluusi kapuutsi.

Prokuratuuri pressiesindaja Ilmar Kahro kinnitusel olid ründaja ja ohver tuttavad. Konflikti põhjuseks oli varasem üürisuhe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles