Muhk Huntaugu mäel saab hooneks (2)

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huntaugu mäe otsas olevat kühmu plaanitakse ehitada kaks meetrit kõrgemaks ja tublisti laiemaks. Selle sisse kavatsetakse rajada eri spordiklubide teenindushoone koos kohvikuga.
Huntaugu mäe otsas olevat kühmu plaanitakse ehitada kaks meetrit kõrgemaks ja tublisti laiemaks. Selle sisse kavatsetakse rajada eri spordiklubide teenindushoone koos kohvikuga. Foto: Eskiis/Sirkel & Mall

Viljandi linnavalitsuse tellimusel on valminud Huntaugu vabaajapargi eskiis, mille järgi planeeritakse mäele pilkupüüdvat teenindushoonet parkla ja mitmesuguste sportlike ajaveetmisvõimalustega.

Detailplaneeringu järgi on tulevikus Huntaugul slaalomi- ja lumelauanõlv, suvine ja talvine tuubirada, avalik kelgumägi ja valgustatud murdmaasuusarajad kunstlumega. Puutumata jäävad kettagolfirajad, Viljandi järve matkaraja lõik ja supluskoht. Lisaks planeeritakse olemasolevat pinnasekuhjatist tõsta kahe meetri võrra ning laiendada seda matkarajani, mäe sisse aga rajada teenindushoone koos kohvikuga.

Hoonesse peaks näiteks võistluste infotunniks mahtuma sadakond inimest, lisaks on seal varustuse laenutamise ja hooldamise koht. Pargi teenindamiseks on plaanis ehitada lisaparkla umbes 30 parkimiskohaga, mis jääb Toome tänav 27 ja 23 kinnistu vahelisele alale. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles