Toidukohti folgiaeg maad ligi ei surunud

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festivaliks pidid vaimu valmis seadma kõik Viljandi toidukohad. Rohelise Maja kohvikus anti õuekontsertki.
Pärimusmuusika festivaliks pidid vaimu valmis seadma kõik Viljandi toidukohad. Rohelise Maja kohvikus anti õuekontsertki. Foto: Erakogu

Enne folgi pillerkaart teatasid Viljandi toidukohad, et lähevad festivalile vastu lisajõudude ja erilahendustega. Nüüd on tulikiired päevad möödas ning ükski söögikoha pidaja ei tihka millegi üle nuriseda. 

Tööd oli palju, kuid üldpilt roosiline. Fellini tänavatoiduputka lõi laineid ning Rohelises Majas ulatus saba tänavalegi.

«Pubi oli rahvast puupüsti täis ja järjekord oli kogu aeg,» sõnas Suures Vennas töötanud Cristina Aduson. Ta nentis, et käed-jalad olid tööd täis, kuid meel oli rahulik. Lõhkumist, millegi puudust või muid tõrkeid Adusoni ütlemist mööda ei olnud. «Asju tellisime mitmekordselt ette,» sõnas ta. Menu kestis neljapäeva hommikust pühapäeva õhtuni. Vajadust avada pubi ülemine korrus ei tekkinud, sest külalised mahutasid end alumisele korrusele ja hoovi kenasti ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles