Hobuserahvas kiidab Olustvere võistlustingimusi

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola kutsar Sebastian Bogacz, groom Adam Rak ning hobused Evert Fan E Hartsun ja Elano B pälvisid Olustveres pealtvaatajate poolehoiu ja võistluse võidu.
Poola kutsar Sebastian Bogacz, groom Adam Rak ning hobused Evert Fan E Hartsun ja Elano B pälvisid Olustveres pealtvaatajate poolehoiu ja võistluse võidu. Foto: Elmo Riig

Viie riigi hobused  kappasid nädalalõpul Olustveres, et selgitada esimest korda Eestis parimad kutsarid ja osavaimad hobused.

Lisaks Eesti kutsaritele startis võistlusel «Olustvere Driving Cup» sportlasi Lätist, Leedust, Soomest ja Poolast. Olustverre saabus 33 hobust, kes rakendati 22 vankri ette. Neile lisandusid pühapäeval rahvuslikul «Volkswagen Combi Cupil» osalejad.

Reedel alanud kolmeosalise rakendispordivõistluse esimesel päeval peeti koolisõiduvõistlust, teisel päeval sõideti maratoni ja kolmandal täpsussõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles