Keio Kits võitis staadionil teise meistrikulla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits tegi laupäeval kuldse jooksu Viljandi linnastaadionil peetud Eesti meistrivõistluste 10 000 meetri distantsil. Holstrest pärit mehele oli see tänavu teine Eesti meistrivõistluste kuld. Sportlast ergutasid võistluse ajal toetajad, kes talle võistluse lõppedes ka heinapärja kaela panid.
Keio Kits tegi laupäeval kuldse jooksu Viljandi linnastaadionil peetud Eesti meistrivõistluste 10 000 meetri distantsil. Holstrest pärit mehele oli see tänavu teine Eesti meistrivõistluste kuld. Sportlast ergutasid võistluse ajal toetajad, kes talle võistluse lõppedes ka heinapärja kaela panid. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Viljandi staadionil peetud Valter Kalami kergejõustiku mälestusvõistlustel kavas olnud Eesti 10 000 meetri jooksu meistrimedalite jagamisel teenisid kõige kirkamad autasud tartlanna Lily Luik ja Viljandimaa mees Keio Kits.

Nii meeste kui naiste Eesti meistrikuld tuli võitjatele korraliku ülekaaluga.

Eeloleval pühapäeval Rio de Janeirosse sõitev Lily Luik tegi Viljandi staadionil soolojooksu. Vaid viis esimest ringi kahe konkurendi tempoga liikunud tartlanna lõpetas võistluse ajaga 36.24,05. Olümpiamängude maratoniks valmistuv Luik tunnistas, et soovis saada võistluskogemust. «See oli mu hooaja esimene võistlusstart,» teatas kevadel pikalt vigastuste küüsis vaevelnud sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles