USA suursaadik: kui Donald Trump saab presidendiks, peab ta oma poliitikat muutma

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suursaadik James D. Melville’i sõnul on NATO põhiväärtuste järgimine USA rahvuslikes huvides, sõltumata sellest, kes saab endale ovaalkabineti võtmed.
Suursaadik James D. Melville’i sõnul on NATO põhiväärtuste järgimine USA rahvuslikes huvides, sõltumata sellest, kes saab endale ovaalkabineti võtmed. Foto: Elmo Riig

Ameerika Ühendriikide suursaadik James D. Melville valib vabariiklaste presidendikandidaadist Donald Trumpist rääkides sõnu, kuid ütleb selgelt välja, et hoolimata tema furoori tekitanud avaldusest Balti riikide kaitsmise kohta, võivad Eesti, Läti ja Leedu oma turvalisuses kindlad olla, sest NATO põhialuste püsimine on ka USA rahvuslikes huvides.

Mitmeks päevaks Viljandisse folkima tulnud Melville andis Sakalale intervjuu neljapäeva õhtul.

Kohtusime teiega esimest korda Tallinnas Stash Wyslouch String Bandi kontserdil. Nüüd olete Viljandis pärimusmuusika festivalil. Kas see on kokkusattumus või olete andunud muusikafänn?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles