Kolmas liiga naaseb suvepuhkuselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Eesti jalgpallimeistrivõistluste kolmanda liiga meeskonnad naasevad sel nädalavahetusel põgusalt suvepuhkuselt ja teevad algust hooaja teise poolega. Viljandimaalt on tänavu kolmanda liiga Lõuna tsooni koondunud koguni kolm võistkonda: SK Suure-Jaani United, FC Tarvastu ja SK Tääksi.

Lõuna tsoonis dikteerib meistrivõistlusi 28 punkti kogunud FC Otepää, kes suutis avaringi 11 mängust kaheksa võita ja 12. voorus alistas suurelt Põlva FC Lootose. Lähim jälitaja Eesti Maaülikooli SK on enne oma 12. vooru mängu Otepääst nelja punkti kaugusel. Neile järgnevad FC Tarvastu 21 punktiga ning Suure-Jaani United ja Tartu JK Welco II 20 punktiga. 

Grupi tabeliseisu silmas pidades on vooru üks olulisemaid kohtumisi täna kell 12 Soe staadionil, kus vastamisi lähevad FC Tarvastu ja Tartu Welco II. Suure-Jaani United võõrustab liiga 12. voorus pühapäeval kell 16 Suure-Jaani staadionil Valga FC Warriori. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles