Noored korjasid tuurikogemusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte velotuur algas omanäolise proloogivõistlusega Tallinna lauluväljaku ümbruses. Pildil on Viljandi klubi noored võistluseks valmistumas.
Noorte velotuur algas omanäolise proloogivõistlusega Tallinna lauluväljaku ümbruses. Pildil on Viljandi klubi noored võistluseks valmistumas. Foto: Erakogu

Möödunud nädalalõpul sai Tallinnas ja Harjumaal teoks TTP rahvusvaheline noorte velotuur, kus tegid kaasa alla 14-aastased jalgratturid. Stardis oli 96 sportlast Eestist, Lätist ja Soomest ning Viljandi rattaklubi oli esindatud 17 noore ehk kolme võistkonnaga.

Tuur algas raske ja tehnilise proloogiga Tallinna lauluväljakul, teisel päeval oli eraldistardist ja grupisõit Kolus ning kolmandal päeval grupisõit Pirita ringil. Eraldi võistlus peeti alla 12- ja alla 14-aastastele neidudele ja noormeestele.

Viljandi rattaklubi noortetreeneri Marek Johansoni ütlemist mööda on sellised noorte velotuurid äärmiselt tervitatavad, sest need elavdavad noorte sporditegemist ning õpetavad neile meeskonnatööd ja pakuvad mitme päeva sõidu kogemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles