Duubel teenis võidu ja nihkus koha võrra

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Paavo asus pärast Tartu ülikooli lõpetamist möödunud hooajal ametisse Viljandi Tuleviku klubisse, kus tema ohjata on esiliiga B turniiril osalev Tuleviku II meeskond ja päris pisikesed jalgpallipoisid. Samuti on ta klubi esindusmeeskonna abitreener.
Kevin Paavo asus pärast Tartu ülikooli lõpetamist möödunud hooajal ametisse Viljandi Tuleviku klubisse, kus tema ohjata on esiliiga B turniiril osalev Tuleviku II meeskond ja päris pisikesed jalgpallipoisid. Samuti on ta klubi esindusmeeskonna abitreener. Foto: Elmo Riig

Neljapäeval Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B turniiril vastamisi olnud JK Tuleviku II ja Tallinna FC Flora U-17 mõõduvõtt lõppes võõrustajate 2:1 võiduga.

Avapoolajal mitu värva löömise võimalust nurjanud kodumeeskond jäi teisel poolajal 1:0 kaotusseisu, kuid suutis siiski enda kergel domineerimisel mängu 70. minutil seisu viigistada. Kuus minutit hiljem asusid võõrustajad 2:1 juhtima ning vormistasid selle seisuga oma kolmanda võidu hooajal. Tuleviku teise meeskonna väravate autorid olid Kaido Kaljula ja Rasmus Alles.

Esiliiga B turniiri tabeli kahel viimasel real asuva meeskonna hooaja kolmas kohtumine nihutas Tuleviku II koosseisu nüüd floralastest ühe punkti võrra kõrgemale. Viljandi klubi duubelmeeskonnad on 21 mängust kolme võidu kõrvale korjanud kaks viiki.

Tuleviku II meeskond hoiab praegu esiliiga turniiritabelis 11 punktiga kümne võistkonna konkurentsis üheksandat positsiooni. Meeskonna lähim rivaal Viimsi JK on viljandlasest 16 punkti kaugusel. Liiga liidril FC Kuressaarel on seni peetud 20 mänguga korjatud 45 tabelipunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles